Stradali radnici HAC-a na koje je naletio kamion

TEŠKA NESREĆA: Na autocesti poginule dvije osobe – promet prekinut

Objavljeno: 09.08.2023. zagorjeinternational

HAK javlja da je zbog prometne nesreće prekinut promet na autocesti A6 Rijeka – Zagreb između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko u smjeru Zagreba

Na autocesti A6 došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe. Policija je izvijestila kako je u prometnoj nesreći sudjelovalo teretno vozilo te kako je promet na autocesti A6 dionicom Ravna Gora – Vrbovsko u prekidu, piše Zagreb-info.

Kako je priopćio HAC, prometna se dogodila jutros iza 9 sati. Dva radnika Hrvatskih autocesta stradala su obavljajući svoj posao, stoji u priopćenju.

-Prometna nesreća dogodila se po završetku radnog zadatka i pripreme ophodarskog vozila za odlazak s lokacije. Nažalost, tada je na radnike i ophodarsko vozilo naletjelo teretno vozilo. Ophodarsko vozilo bilo na zaustavnoj traci i propisno obilježeno – objavio je HAC.

HAC je u priopćenju izrazio duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja, a obiteljima djelatnika izražavaju sućut. Na mjestu nesreće u tijeku je policijski očevid, nakon kojeg će biti poznato više detalja ove teške prometne nesreće.

HAK javlja da je zbog prometne nesreće na 25.+900 km prekinut promet na autocesti A6 Rijeka – Zagreb između čvorova RAVNA GORA i VRBOVSKO u smjeru Zagreba. Promet je preusmjeren preko Ravne Gore (ŽC5034 i DC42), no zbog stvaranja kolone na čvoru Ravna Gora (1 km), preporuka je izlazak već na čvoru Delnice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba