Tim papir otvorio treću zagorsku franšizu Narodnih novina

SVE ZA ŠKOLARCE I PODUZETNIKE: “Krapina zaslužuje ovakvu poslovnicu”

Objavljeno: 07.08.2023. zagorjeinternational

Ljudevit Gaj, osim što je bio prvak Narodnog preporoda, on je također taj pokret snabdjeveno tiskanim materijalima kroz svoju knjižaru. Važnosti Gaja svjesni su i u Tim papiru, budući da su pri otvaranju treće franšize Narodnih novina u Ulici Frana Galovića 11 u Krapini istaknuli 150 star tiskarski stroj koji dočekuje kupce na ulazu.  

Povodom otvorenja, direktor Tim papira, Tomislav Pernjek dotaknuo se je nešto novije povijesti.  

– Prva franšiza Narodnih novina u Zagorju je otvorena 2013. godine u Zaboku, a zatim i u Krapini. Tako da nam je ovo treća poslovnica. S obzirom na to kako smo imali mali prostor od svega 50 kvadrata, bila nam je želja imati jednu veću modernu knjižaru. Konačno imamo normalan trgovački prostor gdje smo to i iskoristili – proučio je direktor Pernjek dodavši kako će nova poslovnica veličine 100 kvadrata zapošljavati četiri radnika, a asortiman od 5000 – 6000 artikala će se sezonski mijenjati.  

Inače, suradnja Tim papira i Narodnih novina traje već 10 godina.  

– Krapina zaslužuje ovakvu poslovnicu gdje građani više ne moraju ići u Zagreb ići kupovati školski pribor. Sama činjenica kako ‘Narodne novine’ postoje već preko 150 godina, odaje znak kvalitete – kazao je rukovatelj komercijalnog sektora Narodnih novina Ivan Bjelčić.

Važnosti koje predstavlja ova trgovina, prije svega za školarce, svjestan je krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.

– Narodne novine su sada na neki način prilagođene onome što slijedi, a to je nova školska godina ali i ono što je izuzetno bitno, poruka za naše poduzetnike, je da sve ono što im je potrebno za poslovanje administrativno mogu nabaviti ovdje u Krapini, da ne trebaju nikud putovati – poručio je Kolar dodavši kako očekuje sljedeću knjižaru u stubičkom kraju s obzirom na snagu gospodarstva na tom području.

Ovom prilikom potrebno je napomenuti kako spomenuti Tim papir ima i svoju online trgovinu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba