Građevinski dio je gotov, ostalo je još postaviti stolariju – a ide i još jedna prijava

OROSLAVJE: Odobrena 170.000 eura vrijedna potpora za izgradnju sportskih svlačionica

Objavljeno: 07.08.2023. zagorjeinternational

Grad Oroslavje je preko natječaja Ministarstva turizma i sporta ostvario 169.221,40 eura za izgradnju sportskih svlačionica, dok je cjelokupna investicija vrijedna 539.910 eura.  

Gradonačelnik Viktor Šimunić zahvalio je Ministarstvu turizma i sporta te ministrici što su prepoznali ovaj projekt te napomenuo kako radovi na izgradnji sportskih svlačionica dobro napreduju. Građevinski dio je gotov, slijedi postavljanje stolarije i instalacija.  

Gradonačelnik je najavio i kako će se Grad prijaviti na novi natječaj Nacionalnog plana oporavka i otpornosti za dodatnu dogradnju područnog vrtića u Mokricama, piše Radio Stubica.  

Naime, kada je prije mjesec dana otvoren natječaj za dodatne kapacitete u vrtiću, gradonačelnik je postavio upit da li je moguće, s obzirom na to da su im već odobrena sredstva za područni vrtić u Mokricama u iznosu nešto manje od sedam milijuna kuna, taj još neizgrađeni vrtić nadograditi.

Dobio je potvrdan odgovor, pa je Grad krenuo u rješavanje imovinsko-pravnih odnosa i papirologije i ima spremnu prijavu za dodatne četiri skupine, što bi bilo novih četiri milijuna kuna. Ako prođu na natječaju, Grad će graditi jedan veliki vrtić za devet skupina s kuhinjom i svim popratnim sadržajima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba