Odmah je uhićen i priveden u PP Ivanec

Pijan s 2,6 promila se zaletio u policijsko vozilo pri čemu je ozlijeđena policajka

Objavljeno: 04.08.2023. zagorjeinternational

U petak je u Ivancu uhićen 25-godišnjak koji se pijan zaletio u službeno policijsko vozilo koje je bilo zaustavljeno zbog dužnosti. Zbog udarca, policijsko je vozilo odbačeno u drugi osobni automobil te je pritom ozlijeđena policajka.

– Muškarac starosti 25 godina upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,60 promila, uslijed čega je skrenuo u desno van kolnika i udario u službeno policijsko vozilo koje se nalazilo zaustavljeno van kolnika radi postupanja, a isto je bilo pod svjetlosnom signalizacijom.

Od siline udara policijsko vozilo je odbačeno unaprijed te je udarilo u osobni automobil 23-godišnjaka, prema kojem su policijski službenici u tom trenutku postupali.

Ozlijeđenoj policijskoj službenici liječnička pomoć je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede će se okvalificirati naknadno.

Nakon događaja 25-godišnjak je uhićen i priveden u Policijsku postaju Ivanec, nakon čega će uz optužni prijedlog biti doveden na Općinski sud u Varaždinu – izvijestili su iz Policijske uprave varaždinske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba