Na 13. mininogometnom turniru s 13 ekipa najbolji igrač je Marun Kelava

ĐURMANEC: ‘Amigosi’ svladali ‘Čupa solarne elektrane’ u finalu ‘Jezerišća 2023.’

Objavljeno: 02.08.2023. zagorjeinternational

Prošlog je vikenda pod pokroviteljstvom Općine Đurmanec održan 13. tradicionalni mininogometni turnir ‘Jezerišće 2023.’ u organizaciji ‘Sportskog društva Jezerišće’. Turnir je privukao veliki broj ekipa i posjetitelja iz cijele županije, stvarajući veselu atmosferu i priliku za sportsko druženje.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovalo je 13 ekipa, a nakon zanimljivih i napetih utakmica, ekipa pod nazivom ‘Amigosi’, predvođena članom ekipe iz Đurmanca, osvojila je prvo mjesto. U finalu su bili bolji od ekipe  ‘Čupa solarne elektrane’. Treće mjesto zauzela je ekipa ‘Leško transporti’, dok je domaća ekipa ‘SD Jezerišća’ zauzela četvrto mjesto.

Posebno priznanje pripalo je Marulu Kelavi iz pobjedničke ekipe, koji je proglašen najboljim igračem turnira.

Tijekom turnira, uz sportsko nadmetanje, prisutni su imali priliku uživati u ugodnom okruženju, tradicionalnom druženju i pjesmi. S obzirom na prezentaciju nogometnih vještina igrača, pozitivni komentari publike svjedoče o uspješnosti događaja, koji je okupio ljubitelje sporta, što je daljnji poticaj Sportskom društvu da se tradicija nastavi i sljedeće godine.

Načelnik Đurmanca, Damir Belošević, izrazio je zadovoljstvo što je ovogodišnji mininogometni turnir ‘Jezerišće 2023.’ ponovno održan s velikim uspjehom.

-Sretni smo što smo domaćini ovog prepoznatog i tradicionalnog sportskog događaja koji je okupio mnoge ekipe i posjetitelje iz naše županije. Vidjeli smo odličan nogomet i fer natjecanje među ekipama koje su sudjelovale. Posebno čestitam pobjedničkoj ekipi ‘Amigosi’ na njihovoj izvrsnoj igri i zasluženom osvajanju prvog mjesta. Čestitke također idu ekipama ‘Čupa solarne elektrane’ i ‘Leško transporti’ na njihovim postignućima i borbenosti tijekom turnira, kao i našoj domaćoj ekipi – rekao je Belošević te zahvalio i publici koja je dala veliku podršku tijekom natjecanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba