Objavom na Facebooku zamolila za pomoć

Majka dječaka (18) koji je pretučen u Dubravi podijelila opis napadača

Objavljeno: 01.08.2023. zagorjeinternational

Majka iz Zagreba, čijeg su sina (18) za vikend pretukla četvorica mladića u kvartu Dubrava, i dalje traži informacije o počiniteljima. Sve je potvrdila i zagrebačka policija, piše 24sata.

– U subotu, 29. srpnja oko 21.30 sati, u Dubravi u Ulici Augusta Musića, nekoliko je nepoznatih počinitelja, okvirno njegove dobi, fizički napalo 18-godišnjaka. Datuma 31. srpnja zaprimljena je liječnička dokumentacija iz koje je vidljivo da je 18-godišnjak teško ozlijeđen. Policijski službenici od trenutka saznanja za događaj provode kriminalističko istraživanje – javili su iz Policijske uprave zagrebačke za 24sata. 

Majka je na papir zapisala detaljan opis napadača te je potresnom objavom zamolila za pomoć.

– Dragi susjedi, prijatelji, poznanici. Više od ičega trebam vašu pomoć. Na Klaki su četvorica dječaka napala i pretukla mog sina (18). Sjeli su na Trgu u tramvaj broj 12, sišli na okretištu Dubrava i sjeli u autobus 206 koji je kretao u 21:15. Sišli su za sinom na stanici u ulici Josipa Hamma (kod vrtića Pčelica), pratili ga i pretukli u ulici Augusta Musića ispred kuće broj 15. Jedino što imamo za sada je opis napadača. Slučaj je prijavljen policiji, sin je zadobio višestruke ozljede glave i tijela. Danas je to bilo moje dijete, sutra može biti vaše. Ako bi imali bilo kakvu informaciju da nam javite i sherate sve da se napadači nađu – napisala je te dodala:

– Hvala za veliku podršku. Za svaki savjet, komentar (bio on pozitivan ili ružan), za suosjećanje i za svako dijeljenje ovoga. Bili ste tu i podržali moju obitelj i mene kada nam zaista najviše treba. Svaki savjet i informacija će nam i dalje dobro doći. Borba tek kreće. Za moje dobro danas, a za naše sutra – završila je majka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba