Volio se fotografirati na vrhovima nekih od najviših zgrada

Zaljubljenik u ekstremne sportove Remi Lucidi (30) poginuo nakon pada sa 68. kata

Objavljeno: 31.07.2023. zagorjeinternational

Francuz Remi Lucidi (30) je poginuo u četvrtak kada je pao s visoke stambene zgrade u otmjenoj četvrti Mid-Levels u Hong Kongu. Prema njegovima objavama na društvenim mrežama, Lucidi se penjao na razne visoke strukture diljem svijeta.

Policija još istražuje je li Lucidi umro dok se bavio ekstremnim sportovima. New York Post piše da su policajci bili u hostelu Tsim Sha gdje je Francuz odsjeo. U hostel se prijavio 17. srpnja i trebao je otići jučer. Izvor upoznat sa slučajem ranije je rekao da je Lucidi, koji je koristio ime “Remi Enigma” na svojim stranicama na društvenim mrežama, posljednji put viđen živ kako kuca na prozor penthousea na 68. katu Tregunter Towera u četvrtak oko 19:30, prenosi Index.

Prestrašena kućna pomoćnica u stanu pozvala je policiju u pomoć kada je otkrila muškarca na prozoru. Lucidi je pao sa zgrade na Tregunter Path prije nego su policajci stigli i potvrđena je smrt na mjestu događaja. Policija je pronašla njegovu sportsku kameru koja je sadržavala snimke ekstremnih sportova. Izvor je rekao da je moguće da je Lucidi bio zarobljen ispred penthousea dok je trenirao ekstremne sportove, te da je pokucao na prozor tražeći pomoć prije nego što je pao u smrt. Policija je rekla da je Lucidi stigao u Tregunter Tower ubrzo nakon 18 sati u četvrtak i rekao zaštitaru da je u posjetu prijatelju na 40. katu. Ušao je u dizalo prije nego što je čuvar otkrio da ga stanar ne poznaje.

Fotografija objavljena na Francuzovom Instagramu prije pet dana bila je naslovljena “Hong Kong”. Fotka je snimljena s Times Squarea u Causeway Bayu. Jučer je nekoliko korisnika Instagrama ispod fotografija Francuza komentiralo: “Počivaj u miru.”

Lucidi je objavljivao fotografije s raznih visokih zgrada i konstrukcija. Fotografije objavljene tijekom godinu dana pokazuju da se Lucidi penjao i stajao na vrhu visokih skela i zgrada u Dubaiju, Bugarskoj i Francuskoj. Jedan video iz listopada prošle godine prikazuje ga kako se penje na najviši francuski dimnjak i hoda oko ruba 300 metara visoke strukture bez pojasa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba