DRUGE SPORTSKE IGRE NGH GRUPE: Najbolji sportaši osvojili slobodan dan i romantičnu večeru za dvoje

STUBIČKI GOLUBOVEC: Uživanje u sportskim natjecanjima, jačanje timskog duha i stvaranje nezaboravnih uspomena

Objavljeno: 31.07.2023. zagorjeinternational

Ribnjak Stubički Golubovec bio je domaćin Drugih sportskih igara NGH Grupe iz Donje Stubice, Sportski događaj koji je okupio zaposlenike iz različitih dijelova tvrtke. Svi su se okupili s jednim ciljem – uživati u sportskim natjecanjima, timskom duhu i stvaranju nezaboravnih uspomena.

Zajedništvo i timski duh

Sportske igre NGH Grupe okupile su djelatnike iz različitih sektora tvrtke kako bi proveli dan ispunjen sportskim aktivnostima i igrama. Ova godišnja tradicija osmišljena je kako bi se unaprijedila međusobna povezanost i osjećaj zajedništva među zaposlenicima.

Od povlačenja konopca do odbojke na travi, preko trkačkih natjecanja, nošenja jajeta na žlici, vožnji u tačkama, skakanju u vreći, ribolovu i prolasku ispod letve, svaka ekipa pokazala je nevjerojatno rivalstvo i sportski duh. Sudionici su se potrudili dati sve od sebe i dokazati svoje vještine na terenu, ali je i međusobno bodrenje bilo neizostavan dio događaja.

Natjecanje, smijeh i nagrade

Iako je natjecateljski duh vladao, osmijesi i smijeh bili su prisutni na svakom koraku. Atmosfera je bila ispunjena radosti i uzbuđenja dok su ekipe izmjenjivale svoje iskustvo i znanje. Bilo je iznenađenja i nevjerojatnih trenutaka koji će zauvijek ostati u sjećanju svih sudionika.

Na kraju dana, svi su nestrpljivo čekali dodjelu nagrada. Uzbuđenje je dosegnulo vrhunac dok su najbolji pojedinci i timovi bili nagrađeni za svoj trud, vještine i sportski duh. Ekipe su osvojile večeru u restoranu ‘Punkt Beer House’, a naj-sportaši slobodni dan i romantičnu večeru za dvoje. Međutim, važno je napomenuti da je svaki sudionik zapravo bio pobjednik, jer su svi doprinijeli stvaranju jedinstvenog i nezaboravnog događaja.

Zahvalnost i očekivanja za sljedeću godinu

Ovim putem, tvrtka izražava iskrenu zahvalnost svim sudionicima. Dok se ova godišnja manifestacija privodila kraju, očekivanja za sljedeću godinu su već visoka. Svi nestrpljivo iščekujemo nove izazove, nezaboravne trenutke i još snažnije povezivanje na sljedećim sportskim igrama NGH Grupe. Slike i uspomene s ovogodišnjeg događaja ostat će trajno, a sportski duh i zajedništvo nastavit će nas poticati u svakodnevnim izazovima naše radne okoline.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba