Nikako nemojte propustiti

Povodom Dana općine, u Konjščini je pripremljen bogat zabavni program – evo što vas sve očekuje

Objavljeno: 31.07.2023. zagorjeinternational

Općina Konjščina pripremila je bogat program povodom Dana općine i župe. Program je započeo u četvrtak izložbom slika Ide Domišljanović, a nastavlja se ovog četvrtka. Očekuju vas razna zanimljiva događanja gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

U četvrtak u 18 je na rasporedu prijem za sve učenike koji su završili osmi razred te su svih osam godina postigli odličan uspjeh, uz njih će biti i nagrađivani učenici te istaknuti sportaši. Nakon prijema slijedi sveta misa u župnoj crkvi sv. Dominika.

Program se nastavlja u petak kada je u 10 sati pripremljen prijem za novorođene bebe. U 18 sati na rasporedu je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Konjščina nakon čega slijede dva koncerta. Prvi na redu je koncert Gold Banda u 20 sati koji se održava u šatoru kod Starog grada, a u 21.30 vas čeka koncert Marka Vukesa ispred općinske zgrade.

U subotu u 15 na rasporedu je natjecanje u kuhanju kotlovine koje će se održavati kod Starog grada, a pola sata nakon toga počinje i natjecanje u potezanju užeta. U 16 sati počinju dva programa, a to je biciklijada DND-a Konjščina čiji je start i cilj kod Starog grada, a tada počinje i `Dječji dan` koji traje sve do 20 sati, a za najmlađe je pripremljen animacijski program s napuhancima i facepaintingom, a uz animatore će ih zabavljati i klaun balonko. U 17 sati kod Starog će se grada predstaviti udruge s područja općine, a u 20 sati vas ponovo čeka zabava uz koncert grupe Domino u šatoru kod Starog grada.

Nedjelja počinje sportskim događanjem `Dečec kup 2023.` na igralištu NK Sloga, a navečer je na rasporedu još jedan koncert kod Starog grada, a nastupa TS Ledina.

Predzadnjeg dana manifestacije, u ponedjeljak, 7. kolovoza, čeka vas predstava `Stric Miške` koju izvodi Dramska udruga “Kaj“ iz Zaboka.

Manifestacija završava u utorak uz polaganje vijenaca na mjesnom groblju u Konjščini povodom Dana pobjede i Dana općine. Polaganje počinje u 10.30, a odmah nakon toga s početkom u 11 sati slijedi sveta misa u župnoj crkvi svetog Dominika. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba