Već je otprije poznat policiji, a i ležao je u zatvoru

KRAJ POLICIJSKE OPSADE: Pronađen muškarac koji je u Istri jučer oteo ženu

Objavljeno: 27.07.2023. zagorjeinternational

Policija je dojavu o otmici žene s parkirališta u Petroviji dobila jučer oko osam sati ujutro, a nekoliko sati kasnije žena je pronađena u mjestu Matelići. Nakon intenzivne potrage, uhićen je muškarac osumnjičen da je jučer nedaleko od Umaga oteo ženu, javlja HRT. Trenutno se nalazi u policijskoj postaji Umag na kriminalističkom ispitivanju.

Kako javlja Eurostar Umag, policija je još sinoć opkolila šumu gdje se otmičar skrivao, ali kiša im je usporavala akciju. Kako Index neslužbeno doznaje radi se o žrtvi i otmičaru koji se poznaju od prije, a žrtva je otmičara već prijavljivala zbog teških nasilnih djela. Policija ga je privodila i bio je u zatvoru. Međutim, izašao je i ponovno počeo činiti kaznena djela.

Prema informacijama od jučer, muškarac je ženu ugurao u automobil te se s njom odvezao u nepoznatom smjeru. Brzom reakcijom i intervencijom policijskih službenika žena je pronađena u mjestu Matelići, a policijski službenici nastavili su potragu za muškarcem. Tijekom jučerašnjeg dana blokirane su ceste diljem Istre, policija je zaustavila brojna vozila. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba