Također, možete im poslati svoje primjedbe i prijedloge

Grad Varaždin provodi savjetovanje kako pravilno koristiti grb, zastavu i logotip

Objavljeno: 23.07.2023. zagorjeinternational

Provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o opisu i uporabi grba, zastave i logotipa Grada Varaždina do 21. kolovoza.  

Odluku o opisu i uporabi grba, zastave i logotipa Grada Varaždina usvojilo je Gradsko vijeće na sjednici održanoj 2. prosinca 2013. godine. Izmjenama i dopunama Odluke predlaže se detaljnije propisati u kojim će slučajevima gradonačelnik odobriti uporabu grba, zastave ili logotipa Grada, zatim propisati da se fizička ili pravna osoba, u određenim slučajevima može obvezati na uporabu grba, zastave ili logotipa Grada Varaždina te je utvrđena obveza vođenja evidencije o korištenju grba, zastave i logotipa.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 21. kolovoza 2023. godine na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Franjevački trg 5, Varaždin, s naznakom: “Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o izmjenama i dopunama Odluke o opisu i uporabi grba, zastave i logotipa Grada Varaždina” ili na e-mail adresu: [email protected].

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2023-godini/ pod rednim brojem 27.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba