KRENULO OD DIMNJAKA

PLAMEN SE PROŠIRIO NA SUSJEDNO KROVIŠTE: U požaru kuće poginula jedna osoba

Objavljeno: 22.07.2023. zagorjeinternational

U požaru obiteljske kuće u Donjim Dragičevcima kraj Čazme u noći na subotu nastradala je jedna osoba, priopćila je bjelovarsko-bilogorska policija.

Dodaju kako je policija dojavu od Centra 112 dobila u 00.09 sati. Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Čazme pri čemu su u kući pronašli mrtvu osobu.

– Temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru policijski službenici obavili su očevid uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara, eksploziva i oružja. Očevidom je utvrđeno je da je do požara došlo zbog neispravnosti dimovodnog sustava peći na kruta goriva i širenja požara na cijelu kuću i krovište susjedne kuće – kažu iz policije.

– Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru obavit će se obdukcija nad tijelom stradale osobe kao i identifikacija, te se poduzimaju i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja. Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru podnosi se posebno izvješće – zaključuju u policiji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba