Jeziv slučaj iz Splita

Predstavile se kao bake i odvele dijete iz vrtića. Puka sreća da se u tom trenutku ispred vrtića zatekao otac

Objavljeno: 18.07.2023. zagorjeinternational

Sredinom lipnja ove godine, dvije su starije žene došle u jedan dječji vrtić u Splitu i preuzele dijete, no igrom slučaja se ispred vrtića našao otac djeteta i dijete mu se odmah pridružilo. Nije poznato tko su žene koje su dijete pokupile u vrtiću, a jedna se od njih predstavila kao baka, piše Index.hr.

Iz policije su poručili da se nije dogodilo kazneno djelo u slučaju kad su “bake” odvele tuđe dijete iz vrtića na splitskom području jer “nisu nastupile štetne posljedice”, no da i dalje traju provjere, a o svemu su obaviješteni i Prosvjetna inspekcija te Državno odvjetništvo.

– U razgovoru s policijskim službenicima otac je naveo kako su mu navedene žene izgledale zbunjeno i jedna od njih mu je rekla da je trebala otići u vrtić po unuku. Nisu mu rekle kako se zovu, niti su mu one poznate. Govorile su hrvatskim jezikom i odavale dojam da su zbunjene. Temeljem obavljenih provjera utvrđeno je da je dijete kratko vrijeme bilo u društvu nepoznatih žena jer je uskoro nakon izlaska iz vrtića dijete srelo svog oca kojem se odmah priključilo – piše u policijskom razgovoru. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba