Slijedite njihov primjer i priključite se

Zagorski HNS donirao skloništu “Luč Zagorja” hranu i pokrivače za životinje

Objavljeno: 15.07.2023. zagorjeinternational

Članice i članovi HNS-a Krapinsko – zagorske županije ponovno su posjetili sklonište za životinje “Luč Zagorja” gdje su osim pružanja podrške vodstvu i volonterima u njihovoj brizi za životinje, predali donaciju suhe hrane te pokrivače koji će koristiti u skrbi za napuštene životinje.

– Ovom simboličnom akcijom želimo doprinijeti podizanju svijesti o zaštiti napuštenih životinja i njihovoj skrbi. Želja nam je potaknuti članice i članove HNS-a i sve ostale naše sugrađane na društvenu odgovornost i aktivizam u zajednici, posebno kad je riječ o zaštiti i pomoći onima kojima je ona potrebna, a u ovom slučaju to su napuštene životinje – istaknuo je tom prilikom predsjednik Županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt.

Predaju donacije podržao je i županijski vijećnik HNS-a Anđelko Ferek – Jambrek koji je pozvao građane da posjete sklonište za životinje “Luč Zagorja” i podrže njihov rad. 

– Sve dok postoje napuštene životinje, njihovo udomljavanje trebalo bi biti prioritet, stoga i mi u HNS-u apeliramo na naše sugrađane da upravo pri nabavci kućnog ljubimca kao prvu opciju razmotre udomljavanje – rekao je Ferek -Jambrek.

Članice i članovi HNS-a do kraja godine planiraju organizirati još jednu akciju prikupljanja hrane i potrepština za sklonište te pozivaju sve da im se u tome priključe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba