Ljepota na četiri kotača bez krova

Zagorjem će se danas provozati ekskluzivni kabrioleti, a stat će i u Krapini

Objavljeno: 15.07.2023. zagorjeinternational

Avtomoto klub “ZeroToppers” iz Slovenije povezuje ljubitelje kabriolet i roadster automobila iz regije Alpe-Adria, a članovi kluba dolaze iz Slovenije, Hrvaške, Austrije i Mađarske. 

Za vrijeme sezone koja je pogodna za vožnju i uživanje u takvim automobilima, od travnja do rujna, klub organizira brojne automobilističke izlete na kojima se ljudi druže.

Uz strast prema automobilima koja ih sve povezuje, na takvim druženjima, osim u automobilima, uživa se i u brojnim turističkim znamenitostima, ali i u odličnoj gastronomskoj ponudi krajeva kroz koje se putuje.

Jedno takvo druženje danas će krenuti iz Samobora, a nastavit će se u Zagorju gdje će se obilaziti brojni dvorci ovog kraja.

Oko 25 ekskluzivnih roadstera i kabrioleta provozit će se Hrvatskim zagorjem, a u 17 sati će stati u Krapini, u muzeju oldtimera “Presečki” gdje će se zadržati sat vremena. 

Dodatne informacije o ovim entuzijastima i njihovim automobilima možete pronaći na Facebook stranici Team Cabrio Alpe Adria i u Facebook grupi ZeroToppers. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba