SVAKA ČAST: Intendantica HNK Varaždin Senka Bulić imenovana ravnateljicom na Dubrovačkim ljetnim igrama

“Kazališna scena dobila je novi zamah i to je prepoznato na nacionalnoj razini”

Objavljeno: 15.07.2023. zagorjeinternational

Intendanticu HNK u Varaždinu Senku Bulić u četvrtak je ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, na prijedlog buduće intendantice Dubrovačkih ljetnih igara Martine Filjak, imenovala ravnateljicom dramskog programa Dubrovačkih ljetnih igara. 

Kako navodi ministarstvo, Senku Bulić krasi bogat i plodan opus i iskustvo rada u glazbeno – scenskom području, a svoju će funkciju preuzeti na kraju ovogodišnjeg izdanja Dubrovačkih ljetnih igara.

Ovim prilikom varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj čestitao je varaždinskoj intendantici na ovoj važnoj ulozi koju će preuzeti. 

– Izrazito mi je drago što je naša intendantica izabrana kao suradnica za jedan od najprestižnijih hrvatskih festivala i mi smo ponosni da je imamo. Njezina nova funkcija nije u nikakvom sukobu interesa s poslom koji obavlja kao intendantica tako da sam sa zadovoljstvom ministrici potvrdio njezinu odluku. Mogu reći da je varaždinska kazališna scena dobila jedan novi zamah sa Senkom, probudila se i to je primijećeno i prepoznato i s nacionalne razine. Vjerujem da će uspostaviti i nove suradnje za HNK u Varaždinu sa samim jugom Hrvatske i želim joj puno uspjeha u njezinom radu – rekao je gradonačelnik. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba