Inače, naš influencer s partnericom ima dvije malene kćeri

BORBA S TEŠKOM BOLEŠĆU: “Marko nije dobro. Molimo sve koji mogu pomoći. Ajmo svi skupa za Marka da se čuda dogode”

Objavljeno: 15.07.2023. zagorjeinternational

Marko Babić, arhitekt, influencer i stručnjak za marketing, posljednjih je nekoliko mjeseci postao prava inspiracija nakon što je svoju borbu s teškom bolesti pretvorio u knjigu “Putovanje zvano igra”. Pridobio je srca mnogih, no stanje mu se sada jako pogoršalo, piše Dnevnik.hr.

Zloćudni sarkom koji mu je dijagnosticiran s 29 godina se bio povukao, no sada se ponovno vratio. Svoju bitku s bolešću je Babić dijelio sa svojim pratiteljima na Instagram profilu, međutim, stanje je sada toliko loše da je završio u bolnici.

Njegova partnerica Tina, s kojom ima dvije malene kćeri, uputila je na svojem Instagram storiju važnu molbu svima.

– Svaki dan mi dođe hrpa pitanja kako je Marko. Marko nije dobro, u Zagrebu su iscrpili mogućnosti liječenja dok se trombociti ne poprave. Molimo sve koji mogu pomoći savjetom kako dići trombocite ili nas spojiti s nekom inozemnom bolnicom koja bi ga primila – sad je trenutak da reagirate. Hvala svima na podršci, brzi, osjećamo to. Centri za sarkome, eksperimentalna liječenja, alternativna medicina – svaka pomoć nam puno znači. Ajmo svi skupa za Marka pa da se čuda dogode – napisala je Tina uz njihovu obiteljsku fotografiju koju je podijelila u priči na Instagramu.

Instagram/Tina Biloglav

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba