Na terenu svi raspoloživi službenici

Zagorska policija za danas najavila novu akciju 

Objavljeno: 14.07.2023. zagorjeinternational

Zagorska je policija izvijestila da će se danas provoditi pojačani nadzor brzine kretanja vozila na području koje sigurnosno pokriva PU krapinsko – zagorska. 

Nazor se provodi s ciljem smanjenja prometnih nesreća uslijed nepropisne brzine kretanja vozila, podizanja veće razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja.

– Nadzor prometa obavljat će se na većem broju lokacija, a u poduzimanje aktivnosti uključit će se maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa, kao što su uređaji za nadzor brzine, uređaji za automatsko očitavanje registracijskih pločica i dr. – rekli su iz policije.

Policija će i tijekom predstojećeg vikenda pojačano intenzivirati nadzor brzine kretanja vozila, upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola i/ili droga, korištenja sigurnosnog pojasa tijekom vožnje, korištenja mobitela tijekom vožnje, kao i nadzor ostalih prometnih prekršaja.

– Apeliramo na sve sudionike u prometu da ne precjenjuju svoje vozačko iskustvo, poštuju ograničenja brzine kretanja vozila, brzinu kretanja vozila prilagode stanju i uvjetima na cesti i poštuju sve prometne propise kako bi zaštitili sebe i sve druge sudionike u prometu – dodaju iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba