Na `Ljetnu pozornicu` u Oroslavju će ove godine stići velika imena, a popularna tombola će brojati preko 150 nagrada

“Prošle je godine bilo sjajno, a ove godine želimo sve dići za još jednu stepenicu“ 

Objavljeno: 14.07.2023. zagorjeinternational

Grad Oroslavje i ove godine organizira proslavu Dana grada na `Ljetnoj pozornici`. Ovogodišnji program održava se od 11. do 15. kolovoza, a nastupat će brojna poznata imena koja će zabavljati publiku. Očekuju vas i brojni zabavljači kao što su stand – up komičari i performeri, a koji će kružiti na više lokacija u centru grada.

Manifestaciju su predstavili gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić, direktorica Turističke zajednice Oroslavja Maja Šijan,  Ana Gečević kao suorganizatorica te direktorica “Eko-flor plus-a” Marijana Palijan.

Gradonačelnik Šimunić osvrnuo se na prošlu godinu te je istaknuo kako je tada napravljen veliki iskorak i projekt koji se ove godine želi podići na novu razinu te je najavio i izvođače.

Poznata imena

– Izvođači su već izašli van, ali ja bi ih svejedno ponovio. Imamo 11. kolovoza Željka Bebeka, 12. kolovoza imamo pjevače ‘A strane’, Vjekoslava Ključarića, Alena Đurasa, Sabrinu Hebiri i Daniela Juriševića, a 13. kolovoza imamo JR Augusta i Pips Chips & Videoclips. Zatim, 14. kolovoza nam dolazi Jelena Rozga i 15. kolovoza, nakon naše gradske tombole, nastupaju Kavaliri – najavio je Šimunić.

Napomenuo je i kako su svi koncerti besplatni te se osvrnuo na tombolu.

– Usudio bih se reći da je to najjača tombola u Republici Hrvatskoj s fondom nagrada koji je preko 250.000 kuna. Od srca bih se zahvalio svim poduzetnicima koji su se uključili u ovu tombolu. Dakle sve nagrade, a ima ih preko 150, su dali poduzetnici i od srca im hvala, a najviše hvala glavnom sponzoru “Eko – flor plus” kompaniji – rekao je gradonačelnik.

Marijana Palijan osvrnula se na tombolu i napomenula kako je prva nagrade s njihove strane poklon bon u vrijednosti od 10.000 eura.

Na tombolu se nadovezala i Maja Šijan, najavivši sutrašnji početak tombole koja traje do 15. kolovoza kada je i izvlačenje u 19 sati na Oro trgu. Iznos kupona je tri eura, a kupiti se može u Turističkoj zajednici grada Oroslavja, Gradskoj knjižnici, ugostiteljskim objektima i na Oro trgu. Sva pravila će biti javno objavljena na web stranici Turističke zajednice i u uredu Turističke zajednice gdje će svi moći vidjeti koje se nagrade nalaze u fondu. Fond ovogodišnjih nagrada iznosi 33.641,84 eura.

Za svakoga nešto

– Tu će biti i brojne kazališne predstave, što za odrasle, što za djecu, kreativne radionice također za djecu i odrasle, animacija za djecu, zabavni program na mnogim lokacijama u centru grada. Osim toga, tu imamo i u Dane grada, već tradicionalne brojne sportske sadržaje gdje će se uključiti udruge s područja grada Oroslavja. Uglavnom, očekuje nas puno zabave, sporta i uživancije – rekla je Šijan.

Suorganizatorica događanja, Ana Gečević spomenula je kako ove godine cijela proslava traje i dan duže te će samim time program i gastronomska ponuda biti još bogatija.

– Program na trgu počinje već oko 19 sati, a na dan samog blagdana Velike Gospe traje cijeli dan. Zagrijavanje počinje uz DJ-e koji su uz bendove uvod u velike i poznate izvođače. Isto tako, nakon prošlogodišnje pauze vraća se i ‘Roses summer fest’ u sklopu Caffe bara Roses, a koji je poznat po odličnoj zabavi uz najbolju klupsku i domaću glazbu – spomenula je Gečević.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba