Građane se moli za strpljenje

U Čakovcu sutra kreće sanacija ulice Zavnoh-a – evo i važnih promjena u odvijanju prometa

Objavljeno: 09.07.2023. zagorjeinternational

Sutra počinje obnova ulice Zavnoh-a u Čakovcu, u dijelu između kružnih raskrižja kod bolnice i pošte. Planirano trajanje radova je 16 dana, odnosno do 26. srpnja, a procijenjena vrijednost je 94.000 eura.

Na navedenom dijelu ulice u planu je uklanjanje postojećeg dotrajalog asfalta s kolnika i pješačke staze te postavljanje novog. Na kružnom toku prema Županijskoj bolnici Čakovec izvadit će se granitne kocke, popraviti slivničke rešetke i šahtovi te postaviti novi habajući sloj asfalta. U sklopu radova odradit će se i sanacija usporivača prometa na pješačkim prelazima u Ulici Tome Masaryka prema Hrvatskoj pošti, Autobusnom kolodvoru i Macanovom domu.

Tijekom trajanja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa. Za promet će se zatvoriti kružno raskrižje kod bolnice, osim za stanare i djelatnike, dio Ulice Zavnoh-a, neposredno uz kružni tok te dio Ulice Tome Masaryka na dijelu uz Autobusni kolodvor.

Kako bi se osigurao nesmetan autobusni promet u prvoj fazi omogućeno je prometovanje autobusima na dijelu Ulice Tome Masaryka, dok je u drugoj fazi prometovanje autobusa omogućeno na dijelu Ulice Zavnoh-a, a za sav promet zatvara se dio Ulice Tome Masaryka.

Kako bi se smanjile gužve, mole se sudionici prometa koji ne mogu koristiti alternativne pravce, da poštuju postavljenu privremenu regulaciju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba