"SUMMER FEST TUHELJ"

Koncerti, izložbe domaćih proizvoda, kino na otvorenom i spektakularan koncert Severine na Tuheljskoj noći 

Objavljeno: 08.07.2023. zagorjeinternational

“Summer fest Tuhelj” ove godine kreće s glazbenom večeri pod zvjezdanim nebom pod nazivom “A strana Zagorja!”, a za sve željne opuštanja uz odličnu glazbu, u petak 14. srpnja od 20.30 sati na terasi Dvorca Mihanović u Tuheljskim Toplicama nastupaju Tanja i Marko bend koji će vas zabavljati s prekrasnim vokalom uz pratnju gitare. Također, uživati možete i u odličnoj ponudi tradicionalnih specijaliteta i autohtonih vina ovog podneblja iz ponude Dvorca Mihanović. 

TZ Biser Zagorja

Nadalje, u petak 21. srpnja u goste stiže poznati mladi muzičar Stjepan Lach, a 28. srpnja domaći virtuoz na klaviru Jurica Vugrek. Isto tako, 11. kolovoza na terasi Dvorca posjetitelji će moći poslušati i popularnu jazz i rock pjevačicu Valeriju Nikolovsku u pratnji klavijaturiste.

TZ Biser Zagorja

Nedjelje su posvećene Zagorju uz predstavljanje proizvoda ovog podneblja i to domaćih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i kućne radinosti na tržnici domaćih proizvoda. Čeka vas i nastup mažoretkinja i drugih lokalnih umjetničkih grupa dok su srijede sve do 16. kolovoza predviđene za zabavu i smijeh uz “Cirk pozor” teatar i atraktivni žonglerski show namijenjen djeci i odraslima na terasi Terra lounge bara. 

Isto tako, s nestrpljenjem se očekuje i 29. srpanj – Tuheljska noć – gdje nakon prigodnog predvečernjeg programa u goste dolazi Severina sa svojim spektakularnim nastupom.

Tjedan dana kasnije, točnije 4. kolovoza, u Tuhelj dolazi i Dražen Zečić, a u nedjelju 6. kolovoza u Tuhlju nikako ne propustite predstavljanje starih obrta i tradicijskih zanata, povorku konja i konjskih zaprega te dječji kutak, a za poseban ugođaj tu je i Tomislav Špiček koji će pomoći izabrati najbolju zagorsku gibanicu i najbolji gulaš domaćih udruga!

Kolovoz se nastavlja uz pregršt zabave za odrasle i djecu, a uoči obilježavanja Dana općine Tuhelj i blagdana Velike Gospe, slijede tradicionalne procesije i svečane mise te pučke veselice. U goste dolaze Aleksandar Lazić i dvojac Aleks Curać Šarić i Saša Turković sa svojim stand up nastupima.

Ljetna događanja završavaju na livadi uz kina na otvorenom, a prikazivat će se filmovi “Cvrčak i Mravica” te “Once upon a time in Hollywood” koji su odabrani uz pomoć publike. Tu je koncert pod zvijezdama u Klanjcu uz nastup sopranistice Lucije Jelušić Šimatović i baritona Ivana Šimatovića.

Pregršt raznolikih događanja za sve naraštaje, a ulaz na sva događanja je besplatan. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba