Sve se može kada se ljudi udruže i jedni drugima pomognu kada je najteže

Nakon teške nesreće u Hrvatskoj, Slovencima nestao psić, no ubrzo su ih dočekale dobre vijesti 

Objavljeno: 04.07.2023. zagorjeinternational

Na Facebook stranici Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija jučer je osvanula molba jednog pratitelj iz Slovenije. Naime, kako je opisao, njegovi su roditelji u Hrvatskoj doživjeli tešku prometnu nesreću i nalaze se u bolnici, a s njima je u automobilu bio i psić kojem se tada gubi svaki trag.

– Dragi prijatelji. Pišem vam iz Slovenije. Moji starci su imali tešku nesreću na autoputu od Karlovca prema Ogulinu i sada su u bolnici. Treba mi vaša pomoć. Bili bi zahvalni ako bi dijelili objave. U autu je bio naš pas Sola, mali yorkshire terijer. Ne možemo ga nikako pronaći. Molimo ako ga ko vidi  da nazove 0038651341333, a ako ga uhvate da ga predaju nekom veterinaru. Ima čip. Puno vam hvala – napisao je pratitelj iz Slovenije. 

Na sreću, ova je priča imala sretan završetak. Naime, kako je napisao sam autor objave u komentarima, psić je pronađen. Pronašli su ga turisti u blizini Splita, a kako je napisao vlasnik, trenutno je kod prijatelja u Trogiru i već se organizira povratak u Sloveniju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba