Velika tuga

Preminula 16-godišnjakinja koju je 19. lipnja u Zaboku na pješačkom prijelazu udario automobil

Objavljeno: 30.06.2023. zagorjeinternational

Iz Klinike za dječje bolesti u Zagrebu stigla je tužna vijest da je djevojka (16) na koju je u Zaboku 19. lipnja naletio automobil na pješačkom prijelazu, preminula, piše Zagorje.com.

Djevojka je preminula jučer poslijepodne u bolnici u Klaićevoj od posljedica teških ozljeda koje je zadobila u prometnoj nesreći. Na nju je tada naletio 58-godišnjak, a prilikom naleta, djevojka je pala i glavom udarila o asfalt. 

Kako je tada izvijestila policija, do prometne je nesreće došlo nakon što se 58-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom zaustavio automobilom kod obilježenog pješačkog prijelaza, a potom se skrećući u desno uključivao u promet, a da se prethodno nije uvjerio da navedenu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, ne vodeći računa o položaju i smjeru kretanja svojeg vozila, te položaju i smjeru kretanja pješaka. 

Tom prilikom 16-godišnja pješakinja prelazila je kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza te je tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila u tijelo djevojčice koja je uslijed udara pala na kolnik. Vozilom Hitne medicinske pomoći pješakinja je prevezena u Opću bolnicu Zabok gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozlijede te je prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba