Neočekivani obrat

Inter prekinuo pregovore s Al Nassrom! Brozović ostaje bez 100 milijuna eura? 

Objavljeno: 30.06.2023. zagorjeinternational

Neočekivani obrat dogodio se u slučaju transfera Marcela Brozovića. Naime, kako pipe Index.hr., Al Nassr je Interu ranije nudio 23 milijuna eura odštete, što je talijanski klub prihvatio, ali Saudijci su sada iz nepoznatih razloga odlučili smanjiti ponudu na 15 milijuna (13 + bonusi), javlja Gianluca Di Marzio. Inter je tu ponudu odbio i barem zasad prekinuo pregovore, dodaje španjolski novinar Matteo Moretto.

Brozović je u četvrtak prihvatio ponudu Al Nassra koji mu je nudio godišnju plaću od 20 milijuna eura, ali Brozović je poslao protuponudu po kojoj bi zaradio 100 milijuna za tri godine, što su Saudijci na kraju i prihvatili. Ipak, nakon toga su htjeli promijeniti raniji dogovor s Interom, što im nije uspjelo.

Također, mediji pišu da je probleme u dogovoru stvorila i činjenica da je Brozović od Intera zatražio otpremninu za odlazak u Al Nassr. 

Dugo se naglašavalo kako je njemu prioritet transfer u Barcelonu pa je, čini se, htio izvući financijski maksimum ako već odlazi u Saudijsku Arabiju.

Ako Al Nassr ne odluči povećati ponudu, u igru bi se mogla vratiti Barcelona, Brozovićeva prvotna želja, iako klub nije poslao službenu ponudu Interu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba