Pogledajte kakvi se sve programi nude

Krenuli upisi u srednje škole u Krapinsko – zagorskoj županiji

Objavljeno: 28.06.2023. zagorjeinternational

U srijedu, 28. lipnja s početkom u 8 sati, započele su prijave srednjoškolskih obrazovnih programa. Željene programe obrazovanja učenici prijavljuju elektronički, putem mrežne stranice Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole, a na temelju natječaja za upis koji se objavljuje na mrežnim stranicama i oglasnim pločama srednje škole i osnivača.

Krapinsko – zagorska županija ponosi se bogatom ponudom različitih programa i visokom kvalitetom obrazovanja koje pružaju srednje škole, bez obzira jeste li zainteresirani za prirodne znanosti, tehničke discipline, društvene ili jezične smjerove.

Škole imaju stručno osoblje koje će učenicima pružiti potrebno znanje i vještine za daljnje obrazovanje ili ulazak na tržište rada. Nastavnici su posvećeni svom poslu i stvaraju poticajno okruženje za učenje, a učenici postižu sjajne rezultate na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima, a velika prednost je i spomenuta raznovrsnost programa. 

Poruku je budućim srednjoškolcima poslao i župan Željko Kolar.

– Drage učenice i učenici! S velikim zadovoljstvom želim vam dobrodošlicu u svijet srednjoškolskog obrazovanja! Uskoro počinje novo poglavlje u vašim životima koje donosi puno izazova, ali i izvanrednih prilika za osobni rast i razvoj. Dajte sve od sebe da postignete uspjeh, ali ne zaboravite uživati u svakom trenutku. Iskoristite prilike koje vam se pružaju, bilo da se radi o akademskim natjecanjima, umjetničkim aktivnostima, sportskim događajima ili volonterskom radu. Budite otvoreni za nova iskustva i spremni prihvatiti izazove koji će vam pomoći da rastete i razvijate se kao cjelovite osobe. Srednja škola je mjesto gdje ćete upoznati ljude koji će postati vaši najbliži prijatelji. Podržavajte jedni druge, budite otvoreni i suosjećajni. Izgradite snažne veze koje će vas pratiti kroz sve godine vašeg srednjoškolskog iskustva – poručio je župan Kolar.

Važno je napomenuti da svaka škola ima svoje specifične aktivnosti i programe, stoga se savjetuje da se obratite svojoj školi ili provjerite njihove web stranice kako biste saznali više o konkretnim mogućnostima koje su vam na raspolaganju.

GIMNAZIJA ANTUNA GUSTAVA MATOŠA ZABOK –http://www.gimagm.hr/

SREDNJA ŠKOLA BEDEKOVČINA – http://ss-bedekovcina.skole.hr/

SREDNJA ŠKOLA KONJŠČINA – http://ss-konjscina.skole.hr/

SREDNJA ŠKOLA KRAPINA – https://ss-krapina.hr/

SREDNJA ŠKOLA OROSLAVJE – http://ss-oroslavje.skole.hr/

SREDNJA ŠKOLA PREGRADA – https://sspregrada.hr/

SREDNJA ŠKOLA ZLATAR – https://sszlatar.hr/

ŠKOLA ZA UMJETNOST, DIZAJN, GRAFIKU I ODJEĆU ZABOK – https://sudigoz.hr/

SREDNJA ŠKOLA ZABOK – http://www.ss-zabok.skole.hr/

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE ZAJEZDA – https://coo-zajezda.hr/

GLAZBENA ŠKOLA PREGRADA – http://gs-pregrada.skole.hr/

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba