Radovi se financiraju iz Fonda solidarnosti

U Međimurju kreće rekonstrukcija zgrada vrijedna gotovo 600.000 eura

Objavljeno: 26.06.2023. zagorjeinternational

Ni tijekom ljetnih mjeseci ne staju radovi i ulaganja na području Međimurske županije. Dokaz tome su 576.853,84 eura vrijedni ugovori potpisani od strane međimurskog župana Matije Posavca i domaće tvrtke Đurkin d.o.o. na temelju provedenog postupka javne nabave.

Tako će se u narednim mjesecima rekonstruirati krovište i sanirati pročelja na dvjema zgradama bivšeg Doma zdravlja u Čakovcu, te u potpunosti izmijeniti krovište na zgradi Feštetić koja se nalazi u kompleksu Županijske bolnice Čakovec za koju se priprema cjelovita obnova kako bi postao Centar palijativne skrbi.

Građevinski radovi obuhvaćaju kompletnu sanaciju krovišta, zamijenit će se postojeće letve i crijep, te će se postaviti novi žljebovi, sanirati fasada i izvršiti novi sloj bojanja.

Radovi na obnovi bivših ambulanta Doma zdravlja iznose 371.797,59 eura, dok je vrijednost radova na zgradi Feštetić 205.056,25 eura.

Radovi koji se u cijelosti financiraju iz Fonda solidarnosti Europske unije, početi će početkom sljedećeg tjedna te bi trebali biti završeni u roku 30 dana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba