Turiste iz Srbije zatekla je neočekivana poruka za brisačem

˝Bosanci, divni ljudi!˝

Objavljeno: 26.06.2023. zagorjeinternational

Par iz Srbije podijelio je na Instagramu svoje iskustvo iz Bosne i Hercegovine koje ih je oduševilo, piše Radiosarajevo.ba.  

Naime, Beograđani Marijana i Teodor, došli su u obilazak Zenice i uplatili dva sata parkinga. No, zadržali su se obilazeći grad i zaboravili na parkirani automobil. Nakon što su došli do vozila, zatekla ih je poruka zataknuta za brisač na šajbi. 

˝Dragi prijatelju ili prijateljice. Obzirom da si iz Srbije, nisam htio da ti se pokvari odmor malom neugodnošću. Naime, zaboravio/la si da uplatiš parking pa sam ti ja uplatio parking za cijeli dan. Parking servis ti je htio napisati kaznu, a ja sam spriječio. Dragi prijatelji, uživajte u Zenici˝, pisalo je na papiriću, a onda se oglasio i par napisavši:

˝Da i mi podijelimo nešto s vama. Odlučili smo napraviti malu turneju po Bosni i na našem putu se našla i Zenica. Parkirali smo se i otišli šetati kroz grad. Došli smo u Zenicu oko 13:00 sati. Suprug je uplatio parking za dva sata, a nama se Zenica jako svidjela pa smo ostali duže i totalno zaboravili na parking i da treba platiti dodatno vrijeme. Kada smo se vraćali autu tek smo se minut, dva prije sjetili da smo zaboravili dodatno uplatiti parking i očekivali smo kaznu. Na nekih 20-ak metara vidimo nešto iza prednjeg brisača i bili smo uvjereni da je to upravo kazna. Međutim, dočekala nas je jako ugodna poruka. Netko je valjda primijetio da nam iz parking servisa žele napisati kaznu, da bi, vjerovali ili ne, taj netko tko nam je apsolutno nepoznat, spriječio da nam bude napisana kazna i uplatio parking za cijeli dan. Što reći? Žao mi je samo što nam nije ostavio neki kontakt, barem da mu se zahvalimo ako ne želi novac, ali ne, ništa nije ostavio kao kontakt. Evo, ako nekim čudom sada ovo pročita, zahvaljuju mu se Marijana i Teodor s djecom iz Beograda. Bosanci, divni ljudi!˝

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba