Donosimo program "Ljeta u Pregradi"

A na kaj ideš ti? Predstave, druženja, vatrogasni kup, disco večer,..

Objavljeno: 22.06.2023. zagorjeinternational


Program ‘Ljeta u Pregradi’ koji traje sve do rujna, započeo je završnim koncertom učenika Glazbene škole Pregrada, koji se održao 20. lipnja u auli Srednje škole Pregrada. Krajem ovog mjeseca u goste stiže i Gfuk po Zagorju i to s predstavom Čudo. U predstavi glume Ecija Ojdanić i Matija Šakoronja, autor teksta i redatelj je Ivan Leo Lemo. Organizator događanja je POU Pregrada, a predstava će se održati 29. lipnja u 20 h na Trgu Gospe Kunagorske. Dva dana kasnije, 1. srpnja, u Stipernici se održava tradicionalni Kup dobrovoljnih vatrogasnih društava, gdje će vatrogasci moći pokazati znanja stečena u obuci i vježbama. Događanje će se održati u popodnevnim satima, s početkom u 15 sati. Nakon toga nastavljaju se druženja u Gorjakovu na već tradicionalnom Danu Gorjakova, a potom i u Marincima povodom proštenja u crkvi Kraljice mira. 

KUD Pregrada nastavit će s kulturnim programom 9. srpnja, kada će građane ženski vokalni sastav “Strune” počastiti večernjim koncertom na otvorenom na terasi Gradske kavane, s početkom u 19 sati, a već 13. srpnja u 20 sati slijedi Večer šansona Srđana Depola u organizaciji POU Pregrada. 

Također 23. srpnja u 21 sat nas očekuje ljetno kino i nagrađivani film “Stric” našeg Pregračanina Davida Kapca.  U kolovozu, točnije 12. kolovoza s početkom u 22 sata će se uz stručno vodstvo Antonija Kranjčeca moći koristiti teleskop u Vrhima Pregradskim i promatrati “Suze sv. Lovre”, u organizaciji Savjeta mladih. Mladi iz mjesnog odbora Cigrovec, 19. kolovoza u 20 sati, organiziraju disko večer na otvorenom u Športsko –  rekreativnom centru u Cigrovcu, u sklopu projekta “Uzmi pare i napravi nešto za mlade”. Kroz cijelo ljeto, svakog četvrtka, od 19 do 21 h, moći će se provoditi zabavne ljetne večeri šaha u prostorima Šahovskog kluba, Pod Lenartom 1. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba