Slučaj s početka lipnja u Zagrebu

Riješeno misteriozno ubojstvo Afganistanca (23)

Objavljeno: 21.06.2023. zagorjeinternational

Zagrebačka policija riješila je misteriozno ubojstvo stranoga državljanina koji je u kasnim večernjim satima 4. lipnja ove godine pronađen teško ozlijeđen ispred napuštene zgrade u Paromlinskoj ulici, a koji je ubrzo, ne dolazeći sebi, preminuo u bolnici u koju je prevezen, piše 24sata.

Policija je identificirala žrtvu tek nekoliko dana nakon ubojstva pošto mladić kod sebe nije imao nikakve dokumente.

Istragom je utvrđeno da je žrtva 23-godišnji državljanin Afganistana, no za sada se ne zna je li mladi Afganistanac u Hrvatskoj imao reguliran status ili je tu bio ilegalno.

Obdukcija je utvrdila kako je muškarac ubijen s više uboda u tijelo, a na mjestu događaja policija je pronašla nož, no nije bilo poznato je li riječ o oružju kojim je počinjeno ubojstvo ili ne.

Danas su nakon više od dva tjedna kriminalističkoga istraživanja zbog ubojstva uhićena trojica državljana Afganistana koji su približno iste starosti kao i žrtva.

Dvojicu od njih, kako neslužbeno doznajemo, policija je osumnjičila da su zajedno ubili 23-godišnjaka izbovši ga noževima, i to nakon što su ga već prethodno izudarali.

Naime, kako je policija rekonstruirala, uhićeni i žrtva su se poznavali od ranije, te su se u prostoru u Paromlinskoj, gdje su se znali okupljati, posvađali i potukli.

Ozlijeđeni 23-godišnjak je pokušao pobjeći no ubrzo su ga na ulici sustigla dvojica njegovih sunarodnjaka te ga počeli udarati rukama i nogama, a zatim su ga obojica izbola nožem, ostavivši ga da leži u lokvi krvi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba