U Krapini zasjedali županijski Odbor za gospodarstvo i Odbor za društvene djelatnosti

Predložen zaključak o proglašenju Krapinsko – zagorske županije sigurnim mjestom za žene 

Objavljeno: 21.06.2023. zagorjeinternational

U prostorijama Krapinsko-zagorske županije u utorak su zasjedali Odbor za gospodarstvo i Odbor za društvene djelatnosti. Bila je to 8. sjednica Odbora za gospodarstvo, na kojoj je prezentiran izvještaj o radu i financijski izvještaj Regionalne energetsko-klimatske agencije Sjeverozapadne Hrvatske za 2022. godinu, a sjednici je prisustvovao i župan Željko Kolar.

Na dnevnom redu 11. sjednice Odbora za društvene djelatnosti  pak se našao prijedlog zaključka o proglašenju Krapinsko-zagorske županije sigurnim mjestom za žene. Raspravljalo se i o prijedlogu o izmjenama Odluke o osnivanju Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije, a članovima Odbora prezentiran je i izvještaj o radu Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata na području KZŽ za 2022. godinu te izvještaj o ostvarenim financijskim potporama programima i projektima organizacija civilnog društva na području KZŽ za prošlu godinu. Sjednici je bila nazočna zamjenica župana Jasna Petek.

Članovima oba Odbora predstavljeno je i Izvješće o provedbi Plana razvoja Krapinsko-zagorske županije 2021.-2027. za 2022. godinu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba