Ni muški kolege nisu daleko zaostali, što potvrđuje i izbor najboljeg golmana turnira – Ante Šarića

BRAVO CURE: Ekipa SD-a Đurmanec osvojila ovogodišnji ‘StuDOM’ 23 u futsalu

Objavljeno: 21.06.2023. zagorjeinternational

Sportsko rekreacijske i natjecateljske aktivnosti za studente pod nazivom “StuDOM 23” namijenjene su za studente koji stanuju u studentskim naseljima u Zagrebu. Događanje ima dugu tradiciju i u ovome formatu postoji od službenoga početka rada Odjela za sport SC-a u Zagrebu. Ove godine svoja znanja i vještine studenti demonstrirali su u futsalu, šahu, badmintonu, streetballu, stolnom tenisu, odbojci mix i funkcionalnom fitnesu. A najbolje u futsalu pokazale su se ekipe Đurmanca.

Naime, ženska ekipa SD-a Đurmanec u sastavu Buga Slavica, Andrea Šimara, Rafaela Jurman, Mara Stančić, Ana Kederov, Karla Jedvaj, Petra Bračević te Iva Bačić u finalu je pobijedila ekipu Grafičkog Fakulteta Zagreb rezultatom 8:0. Muški kolege iz SD-a  Đurmanec u sastavu Ante Šarić, Branko Artić, Dorian Vincelj, Lovro Pavić, Renato Strahonja, Borna Ptičar, Petar Malogorski osvojili su pak drugo mjesto.

Treba napomenuti kako je najbolji turnira upravo iz redova SD-a Đurmanec i to Ante Šarić, inače iz okolice Zadra.

– Čestitke idu za obje ekipe, posebice djevojkama koje su odličnim igrama i pravom borbenošću zasluženo osvojile prvo mjesto. Čestitke idu i muškoj ekipi od kojih su u finalu bili bolji Županjci te su zasluženo osvojili ovogodišnje izdanje ‘StuDOMa’. Ovim putem Županjcima čestitamo i napominjemo im da se vidimo i sljedeće godine – poručili su iz Općine Đurmanec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba