Prva nagrada tombole otišla je u ruke Annabelle Habazin

Pogledajte kako je bilo na ‘Vikendu zabave i sporta’ u Mariji Bistrici

Objavljeno: 19.06.2023. zagorjeinternational

U sklopu manifestacije ‘Ljeto u Mariji Bistrici’ proteklog vikenda je održan ‘Vikend zabave i sporta’ na nogometnom igralištu NK Mladost.

U subotu 17. lipnja održan je turnir u uličnoj košarci, na kojem je nastupilo 11 ekipa, a pobjedu je odnijela ekipa MJ Goat iz Zaboka, za koju su igrali Vigo Borovčak, Dino Cobović, Matija Babić i Fran Petek. Također atraktivna je bila i igra ‘Ljudski čovječe ne ljuti se’ u kojoj su nastupile četiri ekipe. Prvo mjesto osvojila je ekipa ‘Mešung’ u sastavu Danijel Boronjek, Gabrijela Haramustek, Petra Gorički, Tea Ruk i Karla Ruk. Održan je i još jedan susret mažoretkinja na kojem su nastupile: Stubičke mažoretkinje Shelly, Mačanske mažoretkinje Alina, Mažoretkinje DND Budinščina, Zlatarbistričke, Začretske i Bedekovčanske mažoretkinje, sve zajedno oko 200 mažoretkinja. Večer je završila rock koncertom banda ‘Tvoja mama’. U subotu i nedjelju od 14 sati bio je osiguran besplatan zabavno-animacijski park za djecu te facepainting.

U nedjelju 18. lipnja je održana ‘Biciklistička učilica’, edukativni program o sigurnom sudjelovanju u prometu, za djecu od 9 do 14 godina, s tim da su u dijelovima edukacije mogla sudjelovati i mlađa djeca. Održana je na igralištu NK Mladost Marija Bistrica, gdje je bio postavljen poligon za edukaciju i demonstraciju kako se biciklisti trebaju ponašati u prometu. Nakon edukacije, organizirana je kraća biciklijada. Održana je i prigodna tombola, a prva nagrada je bio bicikl, koji je osvojila Annabelle Habazin. Biciklističku učilicu najavile se djevojčice iz skupine ‘Šarene loptice’, a vodili su ju policijski službenici Davor Klenkar iz PP Zlatar Bistrica, te Danijel Gredičak i Krešo Vlahović iz PP Donja Stubica. U organizaciji uz TZ Općine Marija Bistrica pripomogli su i mali edukatori, kao i vatrogasci VZO Marija Bistrica. Sudjelovalo je sedamdesetak djece, a sva su dobila priznanja za sudjelovanje. Nakon Biciklističke učilice, na rasporedu je bio Zdravi semafor ‘Šarenih loptica’.

Za kraj, na prostoru igrališta u Mariji Bistrici bio je osiguran prijenos utakmice na velikom ekranu, kako bi svi zajedno podržali hrvatsku nogometnu reprezentaciju u finalu Lige nacija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba