Moto klub Tomos Zagorje u Gornjoj Stubici

Od slaloma, alke i brze izmjene svjećica do biranja najljepšeg motora

Objavljeno: 19.06.2023. zagorjeinternational

Protekle subote Moto klub Tomos Zagorje organizirao je još jedne Tomos igre pa se u Gornjoj Stubici okupilo se 70-ak sudionika uz brojne posjetitelje.

Ljubitelji Tomosa širom Zagorja, ali i Slavonije, Istre, pa čak i susjedne Slovenije, okupili su se u Sportskom centru, a odande su nakon blagoslova upravitelja Župe vlč. Nikole Jurkovića, krenuli do Spomenika Matiji Gupcu i Gupčeve lipe.

Nakon što su se sa svojim Tomosima vratili u Sportski centar, imali su priliku okušati se u igrama koje su bile pripremljene: slalomu, igri sporosti i spretnosti, alki s dvojicom vozača na motoru, brzinskoj izmjeni svjećica… Osim igara, birao se i najljepši motor, najstariji kao i najbolje restauriran. Sudjelovalo je i Kuburaško društvo Radoboj, a organizatori su pripremili i tombolu.

Podijeljene su nagrade za najuspješnije sudionike nakon čega je druženje nastavljeno uz gulaš, kobasice, lepinje i domaću glazbu. Za najmlađe je bio pripremljen napuhanac, kokice i slatkiši.

Posjetitelji su mogli kušati domaći gin, a bio je pripremljen i štand s motor dijelovima te majicama, šalicama i privjescima Moto kluba Tomos Zagorje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba