Po Krapini i Zagorju očekuju vas odlični kazališni naslovi

Bajkerski susret najavljuje ljetno izdanje GFUK-a 

Objavljeno: 19.06.2023. zagorjeinternational

Uoči ‘Ljetnog glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju’ jučer je održan tradicionalni bajkerski susret Zagorjem članova Kulturne udruge “GFUK”, umjetnika i sponzora Festivala. Cilj ovog druženja je promocija ljetnog izdanja Glumačkog festivala koji treću godinu nudi predstave pod zvijezdama po atraktivnim lokacijama diljem Zagorja.  

Bajkeri su se okupili na Hušnjakovom gdje će ovog petka Festival otvoriti predstava ‘Čudo’ Teatra Moruzgva iz Zagreba u kojoj igra Oroslavčanin Matija Šakoronja. U istoj večeri su predviđene još dvije predstave: ‘Kaj je ljubav’ Kazališta Komedija i KU ‘GFUK’ u parku Velika graba u centru mjesta Sračinec i ‘Direkt u glavu’ B GLAD produkcije u Starom selu u Kumrovcu.   

Motociklistički susret je u nastavku povezao još dva prekrasna lokaliteta gdje će se ovog vikenda igrati predstava nastala u koprodukciji ZGK Komedija i KU “GFUK” “Kaj je ljubav”. Amfiteatar ispod dvorca Trakošćan bilo je njihovo prvo odredište. 

U nastavku se družilo na imanju obitelji Zdravka Hrženjaka u Višnjici, vlasnika OPG-a i jednog od direktora tvrtke HIS Višnjica koja je ovo proljeće devetu godinu za svoje sumještane ugostila novu GFUK-ovu predstavu ‘Kaj je ljubav’. Navratilo se i do Voodoo jezera u Žarovnici vlasnika Damira Mavreka, člana poznatog rock-banda ‘Peti element’.  

Finale druženja bio je na bedekovčanskim jezerima gdje su ih dočekali članovi HViDR-e sa slasnim roštiljem. Upravo tamo će Adam Končić uz četvoricu kolega iz orkestra ZGK Komedija ove nedjelje održati svoju predstavu ‘Kaj je ljubav’.   

Svakako valja istaknuti kako će za sve predstave ulaz biti slobodan. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba