Još jedna smrt na Sv. Duhu

NOVI SKANDAL: Pacijentica koja je došla zbog uganuća zgloba, ugušila se pecivom na hitnom prijemu

Objavljeno: 18.06.2023. zagorjeinternational

Bolnicu Sv. Duh posljednjih mjeseci prate brojni skandali, a sada stiže još jedan. Naime, kako piše Index.hr., jedna se pacijentica početkom mjeseca na hitnom prijemu ugušila pecivom, a na Sv. Duh je stigla zbog uganuća zgloba. 

Kako se doznaje, ona je 2. lipnja stigla na hitni prijem zbog uganuća skočnog zgloba. Nakon što je pregledana od strane dežurnog kirurga i nakon radiološkog snimanja zgloba, pacijentica je, kako tvrdi izvor, ostavljena sama u jednom od bokseva za preglede kako bi dočekala završetak obrade i imobilizaciju zgloba.

Dok je čekala osoblje, ugušila se jedući pecivo, a osoblje ju je pronašlo nakon nekog vremena bez znakova života. Izvor je za Index.hr ispričao da je osoblje bolnice odmah pristupilo reanimaciji kojom su uspostavljene vitalne funkcije, ali bez znakova moždane aktivnosti. Stavljena je tada na intenzivnu njegu, no tjedan dana nakon je preminula. 

Iz bolnice su za Index.hr. potvrdili istinitost slučaja, a neslužbeno se doznaje iz Ministarstva zdravstva da sutra kreće postupanje vezano uz ovaj slučaj. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba