LOBOR: Načelnica Jembrih uz osvrt na trenutne radove, najavila i nove koji dolaze već sljedećeg mjeseca

“Održavanje i poboljšanje komunalne infrastrukture ključni su faktori za osiguravanje kvalitete života”

Objavljeno: 17.06.2023. zagorjeinternational

U Loboru se intenzivno provode radovi na sanaciji pokosa i poboljšanju stanja nerazvrstanih cesta, zahvaljujući bespovratnim sredstvima dobivenim iz ‘Fonda solidarnosti’ Europske unije. Ovi značajni infrastrukturni projekti imaju za cilj osigurati sigurnost i udobnost prometa na području općine.

Među cestama koje su već dobile ili će uskoro dobiti novo ruho je nerazvrstana cesta Velika Petrovagorska. Njena sanacija će znatno poboljšati uvjete prometovanja te pružiti veću sigurnost svim sudionicima u prometu. Načelnica Ljubica Jembrih, ističe važnost ovih radova te naglašava kako se u općini kontinuirano radi na održavanju i sanaciji komunalne infrastrukture.

– Održavanje i poboljšanje komunalne infrastrukture ključni su faktori za osiguravanje kvalitete života naših građana. Ulažemo napore kako bismo osigurali siguran i ugodan promet, a sanacija pokosa i asfaltiranje cesta samo su dio naših aktivnosti. Uz podršku Fonda solidarnosti Europske unije, ostvarujemo značajan napredak u razvoju naše općine – istaknula je načelnica.

Također, načelnica je najavila planove za nadolazeće mjesece.  

– Nastavljamo s krpanjem udarnih rupa i asfaltiranjem prema redovnim godišnjim programima. Ti radovi, koji nisu financirani iz ‘Fonda solidarnosti’, planiraju se započeti početkom srpnja. Želimo osigurati sigurne i kvalitetne ceste za naše stanovnike te kontinuirano unapređivati komunalnu infrastrukturu – dodala je načelnica Jembrih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba