Dolazite li i vi na doček Vatrenih?

HNS: Ponedjeljak u 12.20 u Zagrebu – fešta samo pod jednim uvjetom

Objavljeno: 16.06.2023. zagorjeinternational

U javnosti su nakon pobjede u polufinalu protiv Nizozemske krenula nagađanja o tome hoće li biti dočeka. Na to pitanje i dalje nema egzaktnog odgovora jer to, po najnovijim informacijama, ovisi o tome hoće li hrvatska pobijediti Španjolsku u finalu ili ne.  

Odluka HNS-a je, naime, da će se slaviti samo prvo mjesto. Vrati li se nacionalna vrsta u Zagreb sa zlatnim medaljama i peharom, doći će na Trg bana Jelačića. No izgubi li od Španjolske, od toga neće biti ništa, a igrači će u tom slučaju otići svaki svojim putem, pišu Sportske novosti.  

Reprezentacija, nakon nedjeljnog finala Lige nacije, u ponedjeljak polijeće iz Rotterdama čarterom oko 11 sati, predviđeno je da sleti u Zagreb u 12:20.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević zvao je predsjednika HNS-a Marijana Kustića i dogovorili su da Grad preuzme na sebe kompletnu organizaciju, i logistički i financijski dio, dodaje SN. Ako dočeka bude i ako se ljudi budu skupljali po ulicama, postoji opcija da se angažira otvoreni autobus, a ako ne bude tako velikog zanimanja, onda bi se prema Trgu zaputili klasičnim autobusom. Predviđa se da bi u centru Zagreba trebali biti oko 14 sati, a da bi doček trajao otprilike sat vremena, no moguće i dulje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba