U organizaciji Županijskog školskog sportskog saveza KZŽ

U 41 zagorsku školu stigla sportska oprema, uskoro kreće projekt ‘Sportski praznici’

Objavljeno: 06.06.2023. zagorjeinternational

U Osnovnoj školi Gornje Jesenje je u ponedjeljak, u organizaciji Županijskog školskog sportskog saveza Krapinsko – zagorske županije, održana svečana dodjela paketa sportske opreme osnovnim i srednjim školama Krapinsko – zagorske županije. ŽŠSS KZŽ je nabavio sportsku opremu za 32 osnovne i devet srednjih škola. Dodjeli su prisustvovali pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Mirjana Smičić Slovenec, glavni tajnik HŠSS Ivan Dujić, ravnateljice i ravnatelji osnovnih i srednjih škola, predsjednik ŽŠSS KZŽ Siniša Kuhta, glavni tajnik ŽŠSS KZŽ Radovan Cesarec, član Skupštine Dražen Vinski i predsjednice i predsjednici ŠSD.

ŽŠSS KZŽ je u nastavnoj godini 2022./2023. organizirao sportska natjecanja u trajanju od 83 dana na kojima su sudjelovala 4073 učenika. Tijekom cijele nastavne godine u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza i ŽŠSS KZŽ provođeni su sljedeći projekti: Univerzalna sportska škola, Vježbaonica, Vrtim zdravi film, Volontiranje i Fotograf – novinar, a za period ljetnih praznika najavljen je projekt ‘Sportski praznici’.

Na područja KZŽ ‘Sportski praznici’ će se održavati u SŠ Krapina, Krapina, OŠ Stjepana Radića, Brestovec Orehovički, OŠ Zlatar Bistrica, Zlatar Bistrica i u OŠ Gornje Jesenje, Gornje Jesenje.

Svečanu dodjelu obogatili su učenici 2. razreda OŠ Gornje Jesenje s učiteljicom Davorkom Krklec pripremivši prigodan glazbeno-scenski program.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba