SUZE NA SAN SIRU: Pogledajte emotivan oproštaj nogometne ikone

VIDEO: Došao je i taj dan – Zlatan Ibrahimović objesio kopačke o klin

Objavljeno: 05.06.2023. zagorjeinternational

Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, PSG, Manchester United, LA Galaxy i u dva navrata Milan. Zlatan Ibrahimović (41) svoje je odigrao. Veliki švedski nogometaš bošnjačko – hrvatskih korijena objavio je nakon nedjeljne utakmice Milana protiv Spezije da odlazi u mirovinu. Na neki način, tamo ga je potjerao Milan jer je dan uoči utakmice objavio kako mu neće ponuditi novi ugovor. No on je to vjerojatno mogao očekivati.

“God-bye”, poručili su navijači u koreografiji na San Siru, a nakon utakmice se od njih oprostio sam Ibra i nije mogao zaustaviti suze, piše 24sata

– Toliko uspomena i emocija na ovom stadionu. Prvi put kad sam stigao dao si mi sreću, drugi put dao si mi ljubav. Želim zahvaliti svojoj obitelji i onima koji su mi bliski na strpljenju. Želim zahvaliti svojoj drugoj obitelji. Igračima, treneru i njegovom stožeru na odgovornosti koju su mi dali. Želim zahvaliti direktorima na prilici koju su mi dali – govorio je Ibra i nastavio:

– Na kraju, ali ne i najmanje važno, od srca želim zahvaliti vama, navijači. Dočekali ste me raširenih ruku i bit ću milanist cijeli život. Došlo je vrijeme da se oprostimo od nogometa, ali ne od vas. Preteško je, previše je emocija. Vidimo se ako budete imao sreće. Forza Milan i zbogom – rekao je na kraju. 

Postao je najstariji igrač koji je nastupio u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Utakmica protiv Belgije, pokazalo se, bila mu je i posljednja. Ibrahimović se u Milan vratio početkom 2020. godine te je prošle sezone s momčadi osvojio naslov prvaka Italije, prvi nakon 2011. godine kada je Šveđanin također bio u sastavu. Ibrahimović je dres “crno-crvenih” nosio i od 2010. do 2012. godine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba