Donosimo raspored predstava ovogodišnje manifestacije

Objavljeno: 05.06.2023. zagorjeinternational

Ljeto je već pred vratima, a to znači da je vrijeme za kazališne predstave pod zvijezdama.
Predstavljamo vam stoga ljetnu kazališnu manifestaciju “5. Ljeto u Donjoj Stubici” u organizaciji Kerekesh Teatra, Grada Donja Stubica i TZ područja Gornja i Donja Stubica.

Ove godine na rasporedu su tri vrhunske komedije, uz par noviteta, a za još veći smijeh i bolju atmosferu, ovogodišnja će se manifestacija održati kroz cijeli vikend!

Raspored predstava pogledajte ovdje:

16. lipnja – U ZDRAV MOZAK – premijera Kerekesh Teatra
17. lipnja – GOLA ISTINA – Aleksandar Lazić & Bara
18. lipnja – TVORNIČKE POSTAVKE – Kazalište Moruzgva

Ovogodišnje “Ljeto u Donjoj Stubici“ otvara premijera nove komedije Kerekesh Teatra “U zdrav mozak”. Kakve sve (ne)zgode povezuju šest osoba koje su se pronašle na naizgled istom mjestu u isto vrijeme, provjerite već u petak, 16. lipnja.

Aleksandar Lazić i Bara u subotu, 17. lipnja nasmijat će vas u predstavi “Gola istina“.
Ne propustite ovu novu hit predstavu koja ne izlazi iz glave. Predstava je to koja, kako kaže sam Aleksandar – muškarcima otvara oči, a ženama diže ego do ibera.

U nedjelju, 18. lipnja vraćamo se na tvorničke postavke. Točnije, smijemo se uz istoimenu predstavu Kazališta Moruzgva. Mogu li se dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke? Provjerite u ovoj “feelgood” komediji koja će vas nasmijati do suza.

– Zbog radova u Termama Jezerčica ove se godine zajedno smijemo na novoj lokaciji – ljetna pozornica pored sportske dvorane osnovne škole. Sve predstave počinju u 20.30 sati, a u slučaju lošeg vremena, predstave će se igrati u Sportskoj dvorani Osnovne škole – kažu organizatori.

Ulaznice su u prodaji u TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, pivnici Punkt Beer House, online u sustavu Entrio.hr te od 19 sati na ulazu na dan predstave.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba