Cifre da ti se zavrti u glavi

Mate Rimac na predstavljanju luksuznih stanova u Dubaiju nosio sat vrijedan 1,5 milijuna dolara

Objavljeno: 04.06.2023. AB

Dubai je najbolje mjesto za bogate da uživaju u luksuzu, uspjehu i vlastitom bogatstvu, izjavio je to Mate Rimac, izvršni direktor Bugatti Rimca u intervjuu za Khaleej Times iz Dubaija. Povod za intervju je najava izgradnje luksuznog stambenog nebodera Buggati Residences by Binghatti u Dubaiju, čija je izgradnja najavljena u četvrtak na eventu u samom srcu Ujedinjenih Arapskih Emirata, piše 24 sata.

Na eventu je Rimac pokazao i milijunski smaragdni sat. 

– Jacob & Co. i Bugatti proveli su gotovo godinu dana razvijajući jedinstveni sat – piše na službenim stranicama. Ono što su na kraju stvorili je revolucionarni Bugatti Chiron Tourbillon. Navedena mu je cijena od nevjerojatnih 1,5 milijuna dolara.

 – Sve na ovom satu dizajnirano je u čast hipersportskog automobila Chiron. Ono što je najvažnije, unutar kućišta je potpuno operativna rekonstrukcija legendarnog Bugatti W16 motora – navode dalje.

Podsjetimo, Buggati Residences će se graditi u samom Business Bayju u Dubaiju, a imat će čak 42 kata, 171 luksuzno opremljenih stanova i čak 11 penthouse stambenih jedinica “s neusporedivim luksuznim sadržajima, uključujući privatnu plažu inspiriranu francuskom rivijerom, privatni bazen, jacuzzi spa, fitness klub, luksuzni restoran i privatnog chefa, privatnog sobara, klub privatnih članova te čak dva lifta za automobile od garaže do penthousea.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba