Kladimo se da nikada niste bili na vjenčanju poput njihovog

Harry Potter bio je glavna tema na vjenčanju mladog bračnog para Otmačić

Objavljeno: 03.06.2023. zagorjeinternational

Bračni par Laura Kozjak Otmačić i Josip Otmačić upoznali su se u doba lockdowna, a intenzivnije su se počeli družiti kada se Laura vratila u Zagreb studirati. Nedugo nakon toga su započeli i zajednički život, a sada već dvije godine žive u Maloj Jazbini kod Samobora, odakle je Josip, piše eMedjimurje.hr.

Ono po čemu su posebno zanimljivi je vjenčanje kakvo su imali. Naime, bilo je tematsko, a tema je bila Harry Potter. Kako je rekla Laura, ideja je bila njena.

– Curice obično sanjare o vjenčanici, cipelicama, frizuri, a ja sam od svega znala samo da mi je baš ta tema bitna. To je bio i uvjet, doslovno “ako me hoćeš ženiti, tema nam budu filmovi”. Odrasla sam uz knjige i filmove i baš sam na poseban način doživljavala zgode i nezgode filmskih likova – rekla je Laura. 

Što se tiče mladoženje, Laura kaže da je njemu sve bilo fora, no da bi mu bilo draže da su bili na planini ili na plaži. Međutim, dodaje Laura, kako je brak kompromis, mladoženja Josip je pristao na ovu jedinstvenu ideju zbog mira u kući. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba