Danas smo bili u Humu na Sutli, u pogonu jednog od glavnih gospodarskih pokretača u Zagorju

FOTOGALERIJA: Neobičan dan u Vetropacku

Objavljeno: 03.06.2023. Marta Čaržavec

Subota je u Humu na Sutli bila rezervirana za obiteljski dan u jednoj od najvećih tvornica na području Krapinsko – zagorske županije. Vetropack Straža, tvornica staklene ambalaže s više od 160 godina uspješnog rada i oko 670 zaposlenih iz godine u godinu ostvaruje sjajne rezultate. Riječ je o jednom od glavnih gospodarskih pokretača ne samo na području Krapinsko – zagorske županije, već i na nacionalnoj razini. Vetropack čini odličan tim sačinjen od vrijednih i marljivih ljudi koji znaju raditi svoj posao pa je vodstvo tvrtke odlučilo pripremiti obiteljski dan kako bi im svima zahvalili na ogromnom trudu koji ulažu u posao koji obavljaju.

Program je obuhvaćao obilazak pogona, na izdvojenom dijelu organizirane su super aktivnosti za djecu, face painting, napuhanci, predstava, likovne radionice, kreativne radionice za školom iz Rogaške, ali i neizostavna gastronomska ponuda…

Ispred Vetropak Straže Maja Starček je ispričala slijedeće:

– S velikim zadovoljstvom smo organizirali ovo posebno događanje za naše vrijedne zaposlenike i njihove obitelji. Ova nam je prilika omogućila da se povežemo izvan radnog okruženja i provedemo lijep dan ispunjen različitim aktivnostima i radionicama. Moram istaknuti da su u organizaciji sudjelovali zaposlenici iz svih sektora tvornice i upravo su njihova angažiranost i predanost ključni za uspješnu organizaciju i pozitivnu atmosferu – poručila je Starček.

Profesorica praktičnog djela Zinka Kobula Kamenšek iz Školskog centra Rogaška Slatina u Vetropack je stigla sa svojih šest učenika kako bi održala radionice…

– Na otvorenom plamenu prikazujemo kako se staklo oblikuje i pretvaraju u proizvode, druga radionica je izrada nakita od staklenih perlica što je naš školski izum, imamo i ispuhivanje stakla, a imamo i oslikavanje stakla s najrazličitijim oblicima i ukrasima – ispričala je Kobula Kamenšek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba