Djelatnica općine Popovac prijavila HDZ-ovog načelnika za pokušaj seksualnog zlostavljanja

“Pitala sam ga zašto je zaključao vrata, nakon čega je skinuo hlače”

Objavljeno: 02.06.2023. zagorjeinternational

Jedna je djelatnica (34) Općine Popovac odlučila prijaviti načelnika nakon što joj je navodno ušao u radnu sobu, zaključao vrata i počeo se skidati, a u jednom trenutku je morala i pobjeći, piše Večernji list.

Načelnik Zoran Kontak (44), inače član HDZ-a, ovaj slučaj nije htio komentirati za medije, no djelatnica je ispričala što se dogodilo i zašto ga je točno prijavila.

– Počela sam raditi svoj posao. Nakon nekih sat vremena ugledala sam načelnika. Rekao je: ‘Dođi, trebaš nešto pomoći.’ Otključao je vrata. Ušli smo unutra. On je zaključao vrata. Ja sam već tada bila u šoku. Pitala sam ga zašto je zaključao vrata. Skinuo je hlače – ispričala je djelatnica, inače majka dvoje djece, kojoj je to bio tek četvrti dan na poslu.

Tada ju je uhvatio za desnu ruku i povukao, no ona se uspjela otrgnuti.

– Otključala sam vrata jer on nije imao vremena jer je držao hlače drugom rukom. Ja sam pobjegla van iza pošte – ispričala je.

Sa suprugom je odmah otišla na policiju, a tamo je već bio načelnik.

– Rekao mi je da ima ženu i djecu. Pitao je kako mi to njemu možemo napraviti, on je nama puno pomogao, on je nama dao posao. Sve je to bila samo šala. Kao da su mu spale hlače: ‘Zar ne vidiš da same spadaju – dodao je suprug djelatnice.

Iz policije su rekli kako nisu u mogućnosti iznositi informacije o ovom slučaju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba