Ovo su njihove mame

KONAČNO IZJEDNAČENO: Proteklog tjedna u OB Zabok rođeno 11 djevojčica i 11 dječaka

Objavljeno: 02.06.2023. zagorjeinternational

Proteklog su tjedna, od 26. svibnja do 2. lipnja, u rodilištu OB Zabok rođene ukupno 22 bebe od čega 11 dječaka i 11 djevojčica.

Dječake su na svijet donijele Vesna Lešković iz Vučaka kod Bedekovčine, Antonia Kovač iz Bedekovčine, Ana Bajsić iz Krapine, Dunja Mareković Klasić iz Podgore Krapinske, Ema Japec iz Sekirovog Sela kod Gornje Stubice, Ana Elizabeta Kruljac iz Zagreba, Nikolina Vugrek iz Velike Petrovagorske kod Lobora, Andrea Trčak iz Mlinarca Donjih kod Bedekovčine, Nikolina Mrkoci iz Poznanovca i Tina Herceg iz Špičkovine kod Zaboka.

Djevojčice su rodile Veronika Coha iz Jakovlja, Lidija Šumiga iz Veleškovca kod Zlatar Bistrice, Darija Krizman iz Desinić Gore, Dijana Valjavec iz Gornje Pačetine kod Krapine, Gordana Sinković iz Vića Sela kod Krapinskih Toplica, Maja Ričko iz Bočaka kod Konjščine, Marta Šaronja iz Špičkovine kod Zaboka, Dora Vuković iz Vića Sela kod Krapinskih Toplica, Svitlana Manzharova iz Svetog Križa Začretja, Ivana Erjavec Šeremet iz Vinipotoka kod Lobora i Helena Pavić iz Huma na Sutli. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba