Kod nesreće u Dubrovčanu vatrogasci morali rezati automobil

U dvije nesreće sudjelovalo ukupno šest vozila, tri su osobe ozlijeđene

Objavljeno: 31.05.2023. zagorjeinternational

Kako smo ranije izvijestili, na zagorskim prometnicama jutros su se dogodile dvije prometne nesreće, jedna na staroj zagorskoj magistrali između Velikog Trgovišća i Zaboka, a druga u Dubrovčanu kod križanja prema Tuheljskim Toplicama i Klanjcu.

Kako su nam potvrdili iz PU krapinsko – zagorske, u nesreći na staroj zagorskoj magistrali sudjelovala su tri vozila – osobni automobil, kombi vozilo i teretno vozilo. Dojava je stigla u 8 sati, a u toj je nesreći jedna osoba ozlijeđena.

U nesreći u Dubrovčanu sudjelovala su tri osobna vozila, dva u pokretu i jedno parkirano vozilo. Dojava o nesreći je stigla u 7.35 sati, a dvije su osobe prevezene u OB Zabok. 

– Do prometne nesreće je došlo kada je 41-godišnjakinja, upravljajući osobnim vozilom, u raskrižju oduzela prednost prolaska 24-godišnjakinji, uslijed čega je osobno vozilo kojim je upravljala 24-godišnjakinja odbačeno i udarilo u vozilo parkirano na parkiralištu, u vlasništvu 40-godišnjaka – izvijestili su iz policije i dodali da su obje vozačice teško ozlijeđene.

Također, neslužbeno doznajemo da je jedna osoba ostala prikliještena u vozilu te da su vatrogasci morali rezati automobil kako bi je oslobodili.

Traje očevid kod obje nesreće nakon čega će se znati točan uzrok. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba