Tvrtka 'Ethereal' iz Svetog Križa Začretja izbacila je iznimno kvalitetnu kolekciju trudničke odjeće od najfinijeg pamučnog pletiva

OD SADA I U ZAGORJU: Domaća proizvodnja odjeće za trudnice  

Objavljeno: 31.05.2023. zagorjeinternational

Tvrtka ‘Ethereal d.o.o.’ već se sedam godina bavi proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda za bebe i djecu, a od sada kreće i s kolekcijom za trudnice. Svi odjevni predmeti i potrepštine za bebe sadrže certifikate najvišeg ranga (OEKOTEX standard 100 i GOTS) što govori da su svi proizvodi 100 posto sigurni za dječju kožu, ali i za okoliš. 

Kolekcija za trudnice

Tvrtka se sada upustila u proizvodnju odjevnih predmeta koji su za trudnice najpraktičniji – majice, suknje, haljine i široke hlače. Kolekcija dolazi u nježnim pastelnim nijansama, a drugi dio kolekcije, majice s tiskom, dolaze u šarenijim varijantama. Kolekcija za trudnice lansirana je nakon testiranja od strane direktorice i osnivačice tvrtke Silvije Celjak koja i sama nosi navedenu kolekciju. 

– Od početka svoje prve trudnoće, niti u jednom trgovačkom lancu nisam pronašla odjeću za trudnice koja bi bila udobna, praktična, izdržljiva i šivana iz materijala koji su sigurni za okoliš i kožu, što me potaknulo na izradu jedinstvene kolekcije u svojem poduzeću. Lansiranjem kolekcije, brzo smo dobili odlične povratne informacije i mnoštvo narudžbi, što nam samo govori da je u moru uvozne robe, teško pronaći odjeću dostojnu svake trudnice, što je nama cilj promijeniti našom domaćom proizvodnjom – rekla nam je direktorica Celjak.

Tvrtka se od samih početaka fokusira na jedno – najviši rang kvalitete od izrade do materijala, vlastitih dezena, a uskoro slijedi još jedna inovacija od strane tvrtke ‘Ethereal’ koju u bliskoj budućnosti planiraju lansirati u cijeli svijet.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba