Nemojte čekati, prijavite se

Donosimo vam ovotjednu ponudu poslova – evo što se nudi

Objavljeno: 28.05.2023. zagorjeinternational

Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

Mitel d.o.o. zapošljava na pozicijama Monter strojarskih instalacija (m/ž) i Elektroinstalatera (m/ž). Poslodavac nudi posao u dinamičnom i profesionalnom okruženju, mogućnost napretka i stalni radni odnos. Mjesto rada je Krapinsko-zagorska županija. Prijaviti se možete do 18. lipnja putem brze prijave

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika (m/ž) u kladionici. Ovaj posao uključuje primanje uplata igrača i izdavanje listića te isplatu dobitaka igračima na temelju listića i održavanje poslovnice. Mjesto rada je Krapina, a prijaviti se možete do 16. lipnja putem linka.

Zagi grupa d.o.o. traži Konobara (m/ž). Mjesto rada je Oroslavlje te prijave traju do 16. lipnja Traže se ljubazni i prijateljski nastrojeni kandidati, koji vole rad u timu i komunikaciju s ljudima. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

Sato d.o.o. traži Radnika na tiskarskom / doradnom stroju (m/ž) u Oroslavlju. Poslodavac budućim zaposlenicima nudi motivirajuće i stimulativno radno okruženje, uz redovna i iznadprosječna primanja. Nudi im, također, stalni radni odnos uz probni rad. Možete se prijaviti do 31. svibnja putem portala.

Adecco Hrvatska d.o.o. traži Blagajnika na naplatnim kućicama (m/ž). Od kandidata se traži posjedovanje dozvole o nekažnjavanju, vozačka dozvola B kategorije i vlastiti automobil. Mjesto rada je Gornji Macelj, Zaprešić. Prijave traju do 31. svibnja, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

KTC d.d. zapošljava Radnika u poljoljekarni (m/ž). Natječaj je otvoren do 31. svibnja, a mjesto rada je Zabok. Posao uključuje slaganje i sortiranje robe, pripremu robe za prodaju, pomoć pri utovaru i istovaru robe i ostale poslove po nalogu poslodavca. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18. lipnja putem brze prijave.

Deceuninck d.o.o. traži kandidate za pozicije Radnik u proizvodnji – operater stroja (m/ž), Radnik u logistici – skladištar (m/ž) i Radnik u održavanju – vozač viličara (m/ž). Mjesto rada je Donja Bistra. Poslodavac nudi stimulativna i redovna primanja, isplatu putnih troškova po zonama i isplatu naknade za topli obrok. Ako ste zainteresirani, prijavite se do 31. svibnja putem portala.

JEDINSTVO KRAPINA d.o.o. zapošljava na poziciji Konstruktor (m/ž) u Krapini. Prijave se zaprimaju do 30. lipnja. Ovaj posao uključuje rad u proizvodnji kontejnera, kontrolu i tehnički razvoj. Poželjno je znanje korištenja Autocad-a. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

STRAHINJČICA d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž). U opisu je posla rad u prodavaonici mješovite robe, usluživanje kupaca, rad na blagajni i briga o asortimanu. Mjesto rada je Zabok. Možete se prijaviti do 16. lipnja putem brze prijave.

Posjetite portal posao.hr. kako biste vidjeli i ostale oglase u ponudi. Sretno!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba