Samo za one dubljeg džepa - Mate Rimac gradi luksuzne stanove u UAE

“Sve više naših klijenata seli u Dubai, a s njima i idu automobili”

Objavljeno: 27.05.2023. zagorjeinternational

“Dubai je najbolje mjesto za bogate da uživaju u luksuzu, uspjehu i vlastitom bogatstvu!”. Izjavio je to izvršni direktor ‘Bugatti Rimca’, Mate Rimac u ekskluzivnom intervjuu za Khaleej Times iz Dubaija, a povod za intervju je najava izgradnje luksuznog stambenog nebodera Buggati Residences by Binghatti u Dubaiju čija je izgradnja najavljena u četvrtak na eventu u samom srcu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

– Vidimo da sve više naših klijenata, ljubitelja luksuza, seli u Dubai. Ne odlaze sami, sele i svoje obitelji i automobile. Oni vole ovaj grad i zagovornici su života u Dubaiju – rekao je u intervjuu Mate Rimac koji nijednom nije u intervjuu, barem prema objavi na portalu, spomenuo Neveru, tek vozila Bugattija. Tako je istaknuo da je u tom gradu najveća koncentracija “njihovih” automobila, oko 150 Bugattija je u UAE-ju, uglavnom u Dubaiju, navodi Lider.

Mate Rimac je u toj priči developer, investitor u nekretnine, a uz njega u investiciji sudjeluje i izvršni direktor Binghattija Muhammad Binghatti, jedan od najpoznatijih vodećih developera u UAE.Buggati Residences će se graditi u samom Business Bayju u Dubaiju, a imat će čak 42 kata, 171 luksuzno opremljenih stanova i čak 11 penthouse stambenih jedinica “s neusporedivim luksuznim sadržajima, uključujući privatnu plažu inspiriranu francuskom rivijerom, privatni bazen, jacuzzi spa, fitness klub, luksuzni restoran i privatnog chefa, privatnog sobara, klub privatnih članova te čak dva lifta za automobile od garaže do penthousea.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba