Nakon svađe vozač (70) završio autom u kanalu

KAKAV ŠOU: Umirovljenici zajedno pili pa se posvađali, a sve završilo prometnom nesrećom

Objavljeno: 27.05.2023. zagorjeinternational

Dvojica umirovljenika poprilično su se napila zajedno u lokalu, ali kad su krenuli doma, stvari su prešle iz lošeg u gore. Naime, došlo je do nesuglasica između njih dvoje te je uslijedio fizičkog sukoba, a nakon toga i prometna nesreća. Bizarna situacija dogodila se u četvrtak oko 19.30 sati na glinskom području u mjestu Gornji Viduševac.

Kako izvještava PU sisačko – moslavačka, dvojica muškaraca starosti 69 i 70 godina su narušavali javni red i mir tako što su se međusobno fizički sukobili zbog prometnih nesuglasica, nakon čega su sudjelovali u prometnoj nesreći s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 69-godišnjak automobilom sisačkih registracija obilazeći automobil kojim je upravljao 70-godišnjak sletio u odvodni kanal.

Vozači su alkotestirani te je 69-godišnjaku izmjerena koncentracija alkohola od 1,71 promila, a godinu starijem 2,42 promila. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su zadržani u pritvoru. Zbog počinjenih prekršaja sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakonu o sigurnosti prometa na cestama protiv obojice slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba